Hoge kwaliteit 

We innoveren continu en werken volgens de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Alles voor het beste pepermuntje. We houden de laatste trends in de gaten en maken de lekkerste muntjes voor elk moment van de dag.

Hollands trots 

Met onze producten ga je voor Hollandse trots. We produceren al onze producten in het Friese Dokkum, waaronder Nederlands best gewaardeerde pepermunt. 

Veganistische keuzes

Bij Wilhelmina dragen we graag bij aan een betere wereld. Onze producten zijn daarom steeds vaker vegan. En ook op het gebied van verpakking zijn we toekomstgericht. De singlepacks worden bijvoorbeeld duurzaam verpakt. Dat zorgt elk jaar voor maar liefst 22.794 kg minder plastic!

Voor jong en oud

Onze producten zijn een frisse sensatie voor alle leeftijden (v.a. 4 jaar). Neem ze mee naar werk, tijdens een date of als verfrissing voor na het sporten. En tegelijkertijd oud en vertrouwd!

Wilhelmina pepermunt werd in 1892 ontwikkeld door de firma Fortuin, ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van het bedrijf. Tegelijkertijd was het een extra bijzonder eerbetoon aan de toen 12-jarige Koningin Wilhelmina. Het pepermuntje viel in de smaak bij de Koninklijke Familie en daarom zijn we sinds 1896 hofleverancier. Inmiddels zijn we vele innovatieve producten verder. Ze zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, vaak vegan en zoveel mogelijk duurzaam verpakt.