Hoe kan ik artikelen uit het Wilhelmina assortiment bestellen?

Op de pagina ‘Ons assortiment’ kun je de online verkooppunten van onze Wilhelmina producten vinden.  

Waar zijn de Wilhelmina producten te koop?

Wilhelmina is onder andere te koop in supermarkten, kiosken en bij benzinestations. Op de pagina Ons Assortiment vind je per product online verkooppunten van onze Wilhelmina producten. Daar kun je onze frismakers ook eenvoudig bestellen. 

Ik heb een Wilhelmina product dat niet aan mijn verwachtingen voldoet, wat kan ik hiermee doen?

Wij vinden het erg vervelend dat het product niet aan je verwachtingen voldoet en willen dan ook graag onderzoeken wat er aan de hand is. Om dit te kunnen doen, ontvangen we graag het product in de originele verpakking. Om onze kwaliteitsdienst zo goed mogelijk te informeren ontvangen we daarom (voor zover bekend) graag de volgende gegevens: 
– Je naam, adres en telefoonnummer 
– Omschrijving van de klacht 
– Houdbaarheidsdatum van het product 
– De winkel/locatie waar je het product hebt gekocht/gekregen 
– Datum waarop het product is gekocht/verkregen 

Wij verzoeken je vriendelijk bovenstaande informatie samen met het product in originele verpakking gratis op te sturen naar: 

Fortuin Dockum BV 
T.a.v. de Kwaliteitsdienst 
Antwoordnummer 452 
9100 WB Dokkum 
(Postzegel niet nodig) 

Wij danken je hartelijk voor je medewerking en we nemen na ontvangst van de klacht zo snel mogelijk contact met je op.  

Is het mogelijk een rondleiding te krijgen in fabriek?

Een bedrijfsbezoek is alleen mogelijk op uitnodiging en op basis van een zakelijke relatie met Fortuin. De reden hiervoor is dat de fabriek niet is ingericht op het voortdurend ontvangen van bezoekers. In onze fabriek staan (voedsel)veiligheid en hygiëne voorop. Frequent bezoek in de fabriek kan er bovendien mogelijk voor zorgen dat productiemedewerkers worden afgeleid. Dat zou zonde zijn, want die aandacht besteden we graag aan onze producten om de constante kwaliteit te blijven garanderen. 

Wanneer is het merk Wilhelmina opgericht? 

Wilhelmina pepermunt werd in 1892 ontwikkeld door de firma Fortuin ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van het bedrijf en als hommage aan de toen 12-jarige Koningin Wilhelmina. Meer informatie over Wilhelmina Pepermunt kun je vinden op de ‘Wilhelmina’ pagina.  

Waar wordt Wilhelmina geproduceerd? 

Wilhelmina producten worden geproduceerd in Dokkum, Friesland.  

Ik heb een sponsorverzoek, waar kan ik dan terecht? 

Verzoeken om geldsponsoring worden niet in behandeling genomen. 
Verzoeken om productsponsoring worden individueel beoordeeld en gaan altijd om de per stuk verpakte Wilhelmina Pepermunt. Om hiervoor in aanmerking te komen, stuur je een email of vul je het contactformulier op de website in. Daarin vermeld je de volgende informatie: 
– Naam en beschrijving van het doel 
– Aantal deelnemers/bezoekers 
– Gewenst aantal per stuk verpakte Wilhelmina Pepermuntjes 
– Uiterlijke datum waarop je het product nodig hebt 
– Afleveradres 

Ga naar het contactformulier of stuur een email naar[email protected]. 

Welke verschillende Wilhelmina blikken zijn er tot op heden uitgebracht?  

In 1977 werd het eerste luxe blik Wilhelmina pepermunt uitgegeven ter ere van het 135-jarig bestaan van Fortuin Dockum B.V. Door de jaren heen zijn er veel verschillende blikken uitgebracht. Nieuwsgierig naar alle blikken? Bekijk ze in ons blikkenoverzicht.

Wat zijn de ingrediënten van Wilhelmina producten?

De ingrediënten kun je vinden op onze verpakkingen. Ook kun je de ingrediënten per product terugvinden op onze website op de assortimentspagina

Wat zijn de voedingswaarden van Wilhelmina producten?

De voedingswaarden kun je vinden op onze verpakkingen. Ook kun je de voedingswaarden per product terugvinden bij ons assortiment.

Bevatten Wilhelmina producten allergenen? 

Nee, alle Wilhelmina producten zijn vrij van allergenen.

Zijn Wilhelmina producten glutenvrij?

Ja, alle Wilhelmina producten zijn glutenvrij.

Zit er gelatine in Wilhelmina producten? 

Verschillende Wilhelmina producten zijn vrij van gelatine, maar er zijn ook producten die wel gelatine bevatten. Kijk voor meer informatie bij de ingrediënten op de verpakking of bekijk ze in ons assortiment.

Hoe lang zijn de Wilhelmina producten houdbaar? 

Alle Wilhelmina producten zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum. Na productie heeft een pepermuntje een houdbaarheidsdatum van twee jaar.  

Ik heb een andere vraag.

Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet en neem gerust contact op via het contactformulier.

Wilhelmina pepermunt werd in 1892 ontwikkeld door de firma Fortuin, ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van het bedrijf. Tegelijkertijd was het een extra bijzonder eerbetoon aan de toen 12-jarige Koningin Wilhelmina. Het pepermuntje viel in de smaak bij de Koninklijke Familie en daarom zijn we sinds 1896 hofleverancier. Inmiddels zijn we vele innovatieve producten verder. Ze zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, vaak vegan en zoveel mogelijk duurzaam verpakt.