Algemeen

Diverse Wilhelmina Pepermunt artikelen zijn online te bestellen bij o.a. Hollandwebwinkel.nl en Hollandgeschenkpakket.nl.

Category: Algemeen

Wij vinden het erg vervelend dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet en willen dan ook graag onderzoeken wat het probleem is. Daarom zouden wij het ten zeerste op prijs stellen indien u het product in originele verpakking naar ons opstuurt. Daarnaast zouden we graag de volgende gegevens ontvangen (voor zover bekend) om onze kwaliteitsdienst zo goed mogelijk te informeren:
– Uw naam, adres en telefoonnummer
– Omschrijving van de klacht
– Houdbaarheidsdatum van het product
– Winkel / locatie waar u het product heeft gekocht / verkregen
– Datum waarop het product is gekocht / verkregen

Wij verzoeken u vriendelijk bovenstaande informatie tezamen met het product in originele verpakking gratis op te sturen naar:
Fortuin Dockum BV
Antwoordnummer 452
9100 WB Dokkum
T.a.v. de Kwaliteitsdienst
(Postzegel niet nodig)

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking en zullen u na ontvangst van de klacht zo spoedig mogelijk bericht geven.

Category: Algemeen

Een bedrijfsbezoek is alleen mogelijk op uitnodiging en op basis van een zakelijke relatie met Fortuin. De reden hiervoor is dat de fabriek niet is ingericht op het voortdurend ontvangen van bezoekers. In onze fabriek staat (voedsel) veiligheid en hygiëne voorop. Bovendien kan frequent bezoek in de fabriek gemakkelijk de aandacht afleiden van productiemedewerkers, die verantwoordelijk zijn voor een constante hoge kwaliteit van onze producten.

Category: Algemeen

Verzoeken om geldsponsoring worden niet in behandeling genomen.
Verzoeken om productsponsoring worden daarentegen individueel beoordeeld, en betreft altijd de per stuk verpakte Wilhelmina Pepermunt. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een email te sturen of het contactformulier op de website in te vullen onder vermelding van de volgende informatie:
– Naam en beschrijving van het doel
– Aantal deelnemers / bezoekers
– Gewenst aantal per stuk verpakte Wilhelmina Pepermuntjes
– Uiterlijke datum waarop u het product nodig heeft
– Afleveradres

Klik hier om het contactformulier in te vullen of stuur een email naar info@fortuin.com.

Category: Algemeen

In 1977 werd de eerste luxe bus Wilhelmina Pepermunt uitgegeven ter ere van het 135 jarig bestaan van Fortuin Dockum B.V. Door de jaren heen zijn er in totaal 32 verschillende versies verschenen. Onderaan de pagina vindt u een bestand met daarin foto’s van alle blikken, jaargang en beknopte informatie.

Naast de reguliere Wilhelmina Pepermunt bussen is er tussen 1995 en 2000 een serie Delfts Blauwe elfsteden bussen uitgebracht:
1 Bolsward – Harlingen
2 Franeker – Dokkum
3 Leeuwarden
4 Sneek – IJlst
5 Sloten – Stavoren
6 Hindeloopen – Workum

Daarna zijn er nog een tweetal reguliere Delfts Blauwe bussen uitgegeven: één met een afbeelding van Amsterdam en één met een afbeelding van Dokkum. Momenteel is alleen het blik met de afbeelding van Dokkum verkrijgbaar.

Wilhelmina Blikken  (PDF)

Category: Algemeen

Heeft u een andere vraag, aarzel dan niet het contactformulier in te vullen.

Category: Algemeen

Load More