Social Media Winactie Wilhelmina ‘Het meest frisse toetje’

 1. Winacties worden uitgeschreven door Fortuin, te Dokkum. Deze actievoorwaarden zijn op winacties van toepassing.
 2. Deelname aan winacties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een foto deelt van jou met Wilhelmina pepermunt op je Facebook, Instagram of TikTok account en daar @Wilhelminapepermunt.nl tagt. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de winactie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 6. De looptijd van de actie is: vanaf 18 mei 2022 tot en met 3 juni 2022
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. De winnende foto wordt gekozen door Social Media Bureau Scooperz, te Breda.
 9. Per 100 inzendingen is 1 dinerbon ter waarde van €100 beschikbaar met een maximum van 5 dinerbonnen.
 10. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via het kanaal (Facebook of Instagram) waarmee aan de actie is deelgenomen met het verzoek tot delen van je adresgegevens
 11. De winnaar krijgt de prijs per post toegestuurd.
 12. Fortuin kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen.
 13. De winnaars worden ook bekend gemaakt op de Facebook/Instagrampagina van Wilhelminapepermunt.
 14. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Fortuin voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden en na afloop vernietigd.

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Fortuin via [email protected] of via het contactformulier op www.wilhelminapepermunt.nl

Wilhelmina pepermunt werd in 1892 ontwikkeld door de firma Fortuin, ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van het bedrijf. Tegelijkertijd was het een extra bijzonder eerbetoon aan de toen 12-jarige Koningin Wilhelmina. Het pepermuntje viel in de smaak bij de Koninklijke Familie en daarom zijn we sinds 1896 hofleverancier. Inmiddels zijn we vele innovatieve producten verder. Ze zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, vaak vegan en zoveel mogelijk duurzaam verpakt.